درخواست روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور از رییس جمهور و اعضای ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا؛

لزوم تصویب و اعلام صریح و شفاف دستورالعمل ها در آستانه ماه محرم

روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در نامه ای به رییس جمهور و اعضای ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به موج جدید بیماری کرونا و ابراز نگرانی از اشباع تخت های بیمارستانی بر حمایت و اقدام جهادی و عاجل ستاد ملی مدیریت کرونا برای حفظ توان نیروی انسانی باقی مانده در صحنه و نیز لزوم تصویب و اعلام صریح و شفاف دستورالعمل ها در آستانه ماه محرم تاکید کردند.

رهبر انقلاب اسلامی پس از دریافت نوبت دوم واکسن کوو ایران برکت تاکید کردند:

لزوم استمرار رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی تا توقف شیوع بیماری

رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از دریافت نوبت دوم واکسن کوو ایران برکت با تشکر از مجاهدتهای مجموعه‌های بهداشت و درمان در مقابله با بیماری ،بر لزوم استمرار رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی تا توقف شیوع بیماری تأکید کردند.

تزریق 72 هزارو589 دوز وکسن کرونا برای گروه‌های هدف در غرب خراسان
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبرداد؛

تزریق 72 هزارو589 دوز واکسن کرونا برای گروه‌های هدف در غرب خراسان

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: براساس دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت و مطابق با سند ملی واکسیناسیون، تاکنون 72 هزارو589 دوز وکسن کرونا برای گروه‌های هدف در غرب خراسان تزریق شده است.

اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

افراد بالای ۶۵ سال برای دریافت واکسن کووید۱۹ در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به شتاب بیشتر فرآیند واکسیناسیون در سراسر کشور در هفته جاری، از هموطنان عزیز خواست ضمن پرهیز از حضور بدون نوبت در پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون، برای نوبت گیری حتماً در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام نمایند و منتظر دریافت پیامک برای مراجعه باشند.

طرح ثبت نام بیماران دیابتی تا 20 تیرماه سال جاری تمدید شده است

تمدیدطرح ثبت نام بیماران دیابتی تا 20 تیرماه سال جاری

معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه شماره 2 خود در خصوص ثبت نام جهت دریافت داروی انسولین قلمی، اعلام کرد: درحال حاضر اطلاعات بیماران تحت پوشش "سازمان بیمه سلامت" در سامانه مدیریت بیماریهای نادر بارگذاری و اطلاعات بالغ بر 50 درصد از بیماران مصرف کننده انسولین قلمی پیش بینی شده در کشور ثبت شده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی دُز اول واکسن کوو ایران برکت را دریافت کردند؛

منتظر واکسن ایرانی ماندم برای پاسداشت افتخار ملی و تشکر از محققان جوان و پر تلاش

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز (جمعه) دُز اول واکسن کوو ایران برکت را دریافت کردند. این واکسن که محصول تلاش محققان و دانشمندان جوان ایرانی است به تازگی مجوز مصرف را با اتکا به دانش بومی دریافت کرد و ایران به یکی از ۶ کشور تولیدکننده واکسن کرونا در جهان تبدیل شد.

کسب رتبه
معاون توسعه مدیریت و منابع خبرداد؛

کسب رتبه "شایسته" در اجرای برنامه عملیاتی توسط دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: این دانشگاه در بین دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور براساس میزان تحقق اهداف برنامه عملیاتی در سال ۹۹ موفق به کسب رتبه "شایسته" شد.

پیام رهبر انقلاب به مناسبت حضور حماسی مردم در انتخابات

در پی حضور حماسی و شورانگیز ملت بزرگ ایران در انتخابات ۲۸ خرداد، رهبر معظم انقلاب در پیامی پیروز بزرگ انتخابات را ملت ایران دانستند و با تأکید بر اینکه نه گلایه از دشواری معیشت، نه مخالف‌خوانی‌ها با انگیزه دلسرد کردن مردم و نه عواملی مانند تهدید بیماری فراگیر و برخی اختلالها نتوانست بر عزم ملت فائق بیاید، خطاب به منتخبان مردم در مسئولیت والای ریاست جمهوری یا عضویت شوراها، گفتند: فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزه‌های خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید.

در نشست "هم‌اندیشی آغاز آموزش حضوری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور" مطرح شد؛

کلیه دانشجویان کشور تا پایان فصل پاییز واکسینه خواهند شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر ضرورت آغاز آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، از واکسیناسیون اساتید، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌های در مردادماه جاری و واکسیناسیون کلیه دانشجویان تا پایان فصل پاییز خبر داد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛

فعالیت پنج مرکز واکسیناسیون کرونا در غرب خراسان / روزانه بین ۲۵۰ تا ۱۴۵۰ نفر از گروه های هدف واکسن دریافت می کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از فعالیت پنج مرکز واکسیناسیون کرونا در سبزوار و شهرستان های تحت پوشش این دانشگاه خبرداد.

ممنوعیت تردد بین استانی از 12 تا 17 خردادماه
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد:

ممنوعیت تردد بین استانی از 12 تا 17 خردادماه

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن تشریح محدودیت های بین استانی در ایام تعطیل خردادماه، از در نظر گرفتن جرایم 500 هزار تا یک میلیون تومانی برای متخلفان، خبر داد.

روند بیماری کرونا در کشور از نظر ابتلا و آمار فوتی ها کاهشی است
دکتر روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

روند بیماری کرونا در کشور از نظر ابتلا و آمار فوتی ها کاهشی است

رییس جمهور با بیان اینکه با اقدامات و تلاش های صورت گرفته خوشبختانه روند بیماری کرونا در کشور از نظر ابتلا و آمار فوتی ها، کاهشی شده است، گفت: همه تلاش ما این است که تا پایان فعالیت این دولت در زمینه کرونا به یک آرامش در کشور برسیم.